O NAMA

Poliklinika Salzer
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

POLIKLINIKA SALZERLaboratorij Salzer otvoren je u listopadu 2010. g.

Poliklinika Salzer danas pruža usluge na tri lokacije.
Iznimna stručnost
Rezultati vrhunske kvalitete
Najnovija tehnologija
Strastveni stručnjaci
Profesionalnost
Paketi usluga

Više od 20 godina iskustva.

Jamčimo maksimalnu kvalitetu laboratorijskih pretraga krvi i mokraće.

Nakon dugogodišnjeg rada i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije stečenog u laboratoriju Sveučilišne klinike “Vuk Vrhovac” i laboratoriju Kliničkog Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku “Kliničkog bolničkog centra Zagreb”, dr. sc. Branka Salzer, dipl. ing. med. biokem. godine 1995. osnovala je prvi privatni medicinsko biokemijski laboratorij u Hrvatskoj koji kasnije prerasta u Polikliniku Labor Centar.

U jesen 2010. dr.sc. Branka Salzer odlučila je napustiti Polikliniku Labor Centar i otvoriti svoj vlasititi laboratorij, Polikliniku Salzer.

Nakon dr. sc. Branke Salzer voditeljstvo Poliklinike Salzer, na mjestu ravnatelja, preuzela je dr. sc. Danica Matišić, prof. v. š., specijalist medicinske biokemije. Sadašnja ravnateljica je svoje iskustvo dugogodišnjeg rada u Kliničkom zavodu za laboratorijsku dijagnostiku KBC Zagreb uspješno ugradila u rad Poiliklinike Salzer. Osim rada u laboratoriju, dr. sc. Danica Matišić je aktivno sudjelovala u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi (specijalistički i doktorski studij) Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U trajnom zvanju profesora v.š. sudjelovala je u nastavi Zdravstvenog veleučilišta Zagreb.
Dr. sc. Danica Matišić je također bila aktivni sudionik, i kao voditelj i kao predavač, u raznim tečajevima trajne naobrazbe u organizaciji Hrvatske komore medicinskih biokemičara. Isto tako aktivno sudjeluje u domaćim stručnim i znanstvenim sastancima te na domaćim i međunarodnim kongresima.

Poliklinika Salzer nalazi se u Zagrebu u Ulici Kralja Zvonimira 26, 1.kat i Medvedgradskoj 13 te u Velikoj Gorici na Trgu Petra kralja Krešimira IV. 7.

Prostorije klinike su lijepo uređene i u njima ćete se ugodno osjećati. Osoblje je vrlo stručno s dugogodišnjim radnim iskustvom. Laboratorij je opremljen s najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije.

Biti ćete ljubazno primljeni i brzo usluženi. Jamčimo maksimalnu kvalitetu laboratorijskih pretraga krvi i mokraće.

Rezultate većine pretraga dobivate isti dan. Nalaze možete dobiti putem e-maila. Svi nalazi poslani elektronski su validirani od odgovorne osobe i vrijede bez potpisa i pečata. Originalni nalazi se mogu podići u radnom vremenu ili mogu biti poslani poštom.

Naš Team

dr.sc. Danica Matišić

dr.sc. Danica Matišić

prof. v. s. spec. medicinske biokemije
Marina Boćan

Marina Boćan

spec.med. biokemije i lab.medicine
Marija Jurišić

Marija Jurišić

bacc. med. lab. dijagnostike
Melita Suton

Melita Suton

bacc.med.lab. dijagnostike
Manuela Turković

Manuela Turković

bacc.med.lab. dijagnostike
Nikolina Elezović

Nikolina Elezović

bacc.med.lab. dijagnostike
Sara Sadiković

Sara Sadiković

bacc.med.lab. dijagnostike
Klara Božić

Klara Božić

bacc.med.lab.dijagnostike
Maja Kovačević

Maja Kovačević

med.lab.ing.
Lana Krčmarek

Lana Krčmarek

zdrav.lab.teh.
Kristina Barišić

Kristina Barišić

bacc.med. tehničar
Nina Kranjčec

Nina Kranjčec

bacc.oec.

KONTAKTIRAJTE NASPošalji upit

    Ime i prezime (obavezan unos)*

    Email (obavezan unos)*

    Usluga (obavezan unos)*

    Vaša poruka