NUTRICIONIST U POLIKLINICI SALZER! Datum objave: ponedjeljak 25 travnja 2016 Objavio: Administrator Povratak Na temelju napravljenih mjerenja i testiranja intolerancije na hranu, za ciljanu zdravstvenu tegobu ili skup tegoba izrađuje se STRUČAN PROGRAM PREHRANE: PROGRAM MRŠAVLJENJA - (SMANJENJE TJELESNE MASE) PROGRAM POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE PROGRAM DEOPSTIPACIJE (PROBAVNI ZATVOR) I TEGOBE VEZANE ZA PROBAVNI SUSTAV PROGRAM PREHRAMBENE DETOKSIKACIJE PROGRAM RJEŠAVANJA KRONIČNOG UMORA I NEDOSTATKA ENERGIJE PROGRAM SANACIJE LOŠEG TENA I PROBLEMA S KOŽOM PROGRAM DIJETOTERAPIJE - OPORAVKA PREHRANOM ZA ODREĐENE BOLESTI I ZDRAVSTVENA STANJA PROGRAM SUPLEMENTACIJE (DODATAKA PREHRANI) PROGRAM PREHRANE ZA SPORTAŠE Tijekom inicijalnog razgovora, nutricionist se individualno i detaljno upoznaje sa prethodnim prehrambenim navikama i stilom života klijenta kako bi se provela što kvalitetnija izrada jelovnika ili dala najbolja smjernica u prehrani klijenata. Cilj nutricionista je da izrađeni jelovnik bude uklopljen u klijentov stil života - da ga ne opterećuje na način koji bi mu ometao dnevne obveze, da se "kvalitetna hrana" koju je klijent do tada svakodnevno primjenjivao što bolje iskoristi te da se u dogovoru s klijentom uvede nova hrana koja će biti dijetoterapijski i gurmanski prihvaćena s njegove strane. Usluga još uključuje i mjerenje obima struka,bokova i prsišta, određivanje udjela viscelarnih masnoća te osnovno savjetovanje o prehrani (s pisanim uputama) . Za izradu jelovnika potrebno je 2-3 dana .Jelovnik se predaje putem e-mail pošte ili osobno. Kako se pokazalo da hrana koju svakodnevno unosimo, često ostavlja i negativne posljedice na naše zdravlje, odnosno opće stanje organizama, nutricionistica Sandra Marić Bulat stručno pristupa eliminacijskom programu prehrane . Iz dobivenih rezultata TESTA INTOLERANCIJE NA HRANU, nutricionistica individualno pristupa te izbacuje hranu i sastojke koji pokazuju visoki stupanj intolerancije, kako bi klijent vrlo brzo postigao znatno poboljšanje, željeni cilj uz maksimalne rezultate.